airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Instruktør uddannelse for plejefamilier

Om instruktør uddannelse
Du kan læse mere om Instruktør uddannelse her: hent her
Instruktør uddannelse på familieplejeområdet

I samarbejde med Fairstart Foundation starter Socialstyrelsen i Selvstyret, en ny instruktøruddannelse til September 2019.

Bliv familiepleje instruktør

Instruktøruddannelsen er målrettet fagpersoner der arbejder eller brænder for arbejdet med familieplejeområdet. Det kan også være at du allerede er ansat som plejefamiliekonsulent, sagsbehandler, familierådgiver eller lignende i din kommune eller at du er en erfaren plejefamilie.

Periode

Uddannelsen tages online fra den lokale arbejdsplads henover 6 måneder, fra september 2019 til slutter i marts 2020. Timeforbrug fra din arbejdsplads vil være 2 timer om ugen.

Læring kombineres med træning

Som en del af uddannelsen trænes en gruppe plejefamilier i emner såsom hvordan praktiserer man professionel omsorg for børn og unge, relations arbejde i hverdagen, at vende tabsreaktioner til tillid, identitetsudvikling med teenagere, plejefamiliens samarbejdspartnere mm. Yderligere beskrivelse kan ses i tilbudsbrevet.

 

Introduktion til online-uddannelse
Der vil være introduktionsforløb på 3 dage om den elektroniske uddannelse, forløb og læring d.24.-26. september 2019 i Ilulissat.
Ansøgning og krav

Ansøgning til uddannelsen skal ske senest d. 14. jubi 2019 ved at indsende tilmeldningsskema til siunnersuisarfik@nanoq.gl

Arbejdsgiveren skal have godkendt ansøgning

Tilmelding
Hent tilmeldingsblanketten her: tilmeld